Provat

Regjisorja Zana Hoxha sjell detajet për shfaqjen “ÇIMKA”, që do të jepet premierë më 1 Maj, 2022 në “Shtëpinë e Gjetheve” në Tiranë

Premiera e “Çimka-s” në “shtëpinë e gjetheve”
https://www.youtube.com/watch?v=eaZFiDetn6s

“Çimka”, shfaqja teatrale që hedh dritë mbi dy botë paralele të përgjimit të shqiptarëve | ABC News
https://www.youtube.com/watch?v=m9kQwVUWpn8

– “Çimka” vjen në Shtëpinë me Gjethe/ Shfaqja hedh dritë mbi përgjimet në komunizëm
https://www.vizionplus.tv/cimka-vjen-ne-shtepine-me-gjethe-shfaqja-hedh-drite-mbi-pergjimet-ne-komunizem/

– ‘Çimka’, një performancë për përgjimet në Kosovë e Shqipëri, regjisorja: Musine Kokalari e Dervish Shaqa protagonistët, tabloja e Edison Gjergos si simbol censure
https://www.youtube.com/watch?v=5J1MNCgieqk

-Rudina – “Çimka” / Shfaqja e veçantë, që rrëfen historitë e vërteta të regjimit komunist
https://www.youtube.com/watch?v=l3IqPymf4X4

-Shfaqja “Çimkat” rikthen në skenë krimi Muzeun “Shtëpia me gjethe”/ Shqiptarët e shtypur në komunizëm, skena krimesh dhe vrasjesh
https://www.youtube.com/watch?v=ue0tNOR1aoM


Disa fotografi nga procesi i shfaqjes “Çimka”